En sån helg

Helgen har varit den sjukaste på länge och dagens höjdpunk idag var att duscha typ haha. Firade en vän på studenten i fredags och dagen därpå följde jag med en kompis till kusten där hon skulle jobba och det vi sa flest gånger var nog "pojkar är skräp" och "yolo". Idag kom jag hem och hade inte duschat sedan i torsdags så jag har känt mig som ett vrak. Men nu är jag människa igen efter en lång dusch och tre koppar kaffe, fit for fight!
 
Det känns som jag funnit mig själv igen, ett år av hemska attacker och förändringar som jag tvingats göra för att jag trodde jag skulle må bättre. Men nu när jag börjar kunna tänja på gränserna så känner jag mer och mer igen mig själv. Det är en så otroligt härlig känsla! I ett år har jag begränsat mig och inte låtit mig utsättas för "farliga" situationer (sådana som gett mig ångestkänslor) och idag har jag åkt från kusten med buss i två timmar och haft smått ångest hela resan utan att bryta ihop. Jag känner mig så jävla stark i mig själv.
 
Snart börjar mitt semestervikariat och det ska bli så skönt att komma in i ett strukturerat schema i sommar. Och jag ska flytta hemifrån om 18 dagar, livet är hett just nu.
 
 
Livet | flytta, framsteg, starkare, ångest | | Kommentera |
Upp